078-700-555 / 022-811-131

Luni - Vineri de la 9:00 până 21:00, Sâm. 10:00 - 14:00
  Subcategorii

Astăzi, fără un computer nu devii un businessman de succes, nici gamer ambitios, si nici o persoană careia ii place sa fie la curent cu toate evenimentele, fara de a iesi din casă. Magazinul nostru online BestDeal va propune sa cumpărati computere, cu livrarea lor ulterioară prin toata Republica Moldova. Puteţi cumpăra un calculator pentru birou (PC Office), calculator pentru jocuri(PC Game) sau computer pentru domiciliu (PC Home).

Office PC

Dacă munca dumneavoastră presupune dactilografiere, e-mail, calcul tabelar, baze de date şi de contabilitate, atunci aveti nevoie de un calculator de birou (PC Office). Va fi suficient sa cumpărati o placa de baza cu card grafic integrat cu 256 MB de memorie RAM. Conectorii USB din partea din spate a conexiunii vor fi utili pentru echipamentele de birou.

Game PC

PC pentru jocuri (PC Game) va fi capabil sa satisfaca interesul celor mai seriosi şi profesionali gameri. In atenţia dumneavoastră sunt prezentate atit modele de calculatoare pentru jocuri "clasa econom", cit şi calculatoarele puternice, in care sunt incorporate plăci grafice puternice, procesor rapid şi un generator de sunet mare in volum - el permite tuturor să se cufunde în joc.

Home PC

Dacă aveţi nevoie de un computer la domiciliu pentru lucru in internet sau pentru a lucra cu texte scurte, pe care veti putea juca mini-jocuri, viziona un film, asculta muzică şi stoca fotografii, acordati atenţie calculatoarelor PC-Home, echipate cu DVD ± RW si cititor de carduri.