078-700-555 / 022-811-131

Luni - Vineri de la 9:00 până 21:00, Sâm. 10:00 - 14:00
 • Producător
  0
  0
 • Rating
  0
  0
  0
  0
  0

Nu sunt produse în această categorie.

Plotter-ul este un dispozitiv periferic asemanator imprimantei, de dimensiuni ceva mai generoase insa, destinat reproducerii pe hartie in format mare a schitelor, graficelor, desenelor tehnice si a schemelor de mare rezolutie, imprimarea acestora pe suprafata de lucru realizandu-se  cu ajutorul unui pix cu cerneala (cap de trasare) de mare precizie, deplasarea sa aflandu-se sub control computerizat.

Dimensiunile: Avand in vedere ca un echipament de acest gen reprezinta inclusiv un mijloc prin care se poate realiza reclama unui produs sau a unei afaceri, un alt factor ce merita luat in considerare se refera la dimensiunile acestuia.

Culoarea: Plotter-ul este unul dintre aparatele indispensabile oricarui atelier de grafica, personalizari sau chiar printshop, asa ca o caracteristica ce merita atentia ta este si culoarea. Exista modele monocrome si dispozitive policrome.

Hartia: Acestea pot fi fine sau subtiri, groase sau dure, in functie de nevoile tale. Altfel spus, ele se impart in mai multe tipuri, deci cu siguranta vei gasi varianta potrivita afacerii pe care o detii.

Viteza de lucru: Poate fi influentata de suportul de imprimare folosit, drept care unii producatori specifica in descrierea produsului cel putin 2 valori. Se masoara in metri patrati pe ora (m2/h), iar pentru prelucrarea rapida a cantitatilor mari de material intr-un timp scurt este necesar ca plotter-ul sa aiba o viteza de printare/taiere (in cazul in care vine insotit si de functia cutter) de cel putin 30 m2/h.

Conectivitatea: Majoritatea modelelor existente pe piata se pot conecta la retea, acestea prezentand inclusiv un port USB, astfel incat sa poata fi atasate lesne la calculatorul pe care obisnuiesti sa lucrezi. Daca te-ai saturat insa de cabluri insirate peste tot, un dezavantaj al firelor fiind si acela ca-ti limiteaza mobilitatea si te poti incurca in ele, periclitandu-ti siguranta, poti oricand opta pentru un device Wi-Fi, intrucat acesta din urma iti ofera posibilitatea de a lucra unde doresti.


Si pentru ca stim ca arzi de nerabdare sa afli raspunsul la intrebarea “Unde gasesc plotter la un pret bun?”, iti vom raspunde numaidecit: in magazinul online BestDeal.